Bosh sahifa > о нама

Дћућанг Наибанг вентил ЦО., ЛТД, налази се у родни град пумпа вентил - Оубеи граду Wензхоу града Дћућанг Провинце.Фоундед 2000. године, професионални вентил произвођач интегрисање дизајна, техничког развоја, производи и продаје услуга, има солидан снагу и богати производни искуства.

Током година, нашег предузећа увек усваја други #39; Униљтите сав отпор, дрћи иновација, експлоатација, инсистирајући на квалитет први и искрене принцип као ентерприсе принцип производње квалитетних производа са највећег брза брзина, задовољавање потреба клијената национални андоверсеа за високу технологију. Ових дана, наша компанија је мануфацтурингманy врсте вентили, као што је АПИ, АНСИ(УСА), БС(Бритаин), ДИН(Герман), ЈИС, ЈПИ(Јапан), ГБ, ЈБ(Цхина), и разне нестандардне производа која је распрострањена у уље, уље прераде, хемијску индустрију, електране, бојлер, Металургија, електричне поwерТхеy имају добро тржиште у свим широм света и они су добро примљене бyцустомерс.

Последњих година, производи се извозе у Сједињене Државе, Француске, Италије, Малезије, Индија, Нигерија, Шпанији и другим земљама широм света, је у широкој употреби у нафтне компаније за прераду нафте, хемијске индустрије, електране, котао, Металургија, електричне благу.и друге индустрије оба код куће и у иностранству, да се добро примљена од стране купаца.

Компанија има многе скупове одличан машинску обраду опрему и осавремењене инспекција амп; тестирање опреме користе за нам главни производи: баллвалве, цхецквалве, искован вентили вентил, глобус вентил, вентил лептира, страинеранд тако даље.

Номиналсизе(НПС):1/2qуот;-60qуот;(ДН15~-ДН1500);

Називни прессуре(Цласс):150Лб-2500Лб(ПН 1.0 Мпа ~ ПН 42.0 Мпа);

Wоркингтемпературе :-101 ℃ - + 680 ℃,

Главни материјал инцлудецарбон челик, СС304, СС304Л, СС316, СС316Л, ниска температура челика, челик двојно фаза (Ф51/Ф55), Алуминијумска бронза, титаниума, Инцонел, 20# легура, легура хрома, итд.

Да би купац високог квалитета и боље услуге, компанија је опремила сертификација система као што су АПИ6Д ЦЕ, 9001, ТС, ецт.

Принципи нам упорни управљања заснива се на континуирани експлоатације, строгом контролом квалитета, повољне цене и комплетну услугу. Искрено Добродошли огромне нове и старе клијенте да посјетите и сарадњу са циљем да се обично развија брилијантном сутра.